PDA

View Full Version : Archeage Freezing



FLVX
10-24-2014, 12:16 PM
I don't know what to do, the game just freezes all the time i can't play for an hour without it freezing.

Neskers
10-24-2014, 12:37 PM
having same problem here.

Valkin
10-24-2014, 12:44 PM
Same here. Everything ran fine before downtime today, after downtime game freezing for a few seconds constantly or just straight up crashing straight to desktop.

Realistx
10-24-2014, 12:55 PM
Same here since last patch been crashing within 5-10 mins of playing and no error screen or anything. wasn't doin this b4 the patch.....
Sometimes it doesn't make it back to my desktop it just freezes and stays there till I make it disappear

blackAdder77
10-24-2014, 01:04 PM
http://forums.archeagegame.com/showthread.php?98044-Game-keeps-freezing
bigger thread there. lets keep it clean