PDA

View Full Version : [Bug Report] Crash During Splash Screen



BrittneyCat
12-18-2014, 11:28 PM
Whenever I hit ESC during the opening cinematic the game crashes with no error or bug report, trying to access Test Server.

Checked EventVWR, no events were reported.

Current on all Windows updates, verified graphics drivers were up to date with NVidia's website (not just with their NVIDIA GeForce Experience tool), problem occurred again after a reboot as well as a full system shutdown. No notable changes made to computer recently. WAS able to skip the cinematic earlier today.

Here's a copy of my system info from DXDiag:
------------------
System Information
------------------
Time of this report: 12/19/2014, 00:13:46
Machine name: *Removed*
Operating System: Windows 8.1 64-bit (6.3, Build 9600) (9600.winblue_r3.140827-1500)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Alienware
System Model: Alienware 17
BIOS: A09
Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4710MQ CPU @ 2.50GHz (8 CPUs), ~2.5GHz
Memory: 8192MB RAM
Available OS Memory: 8074MB RAM
Page File: 3865MB used, 5103MB available
Windows Dir: C:\Windows
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.03.9600.16384 64bit Unicode

*UPDATE* Attempted to access server without pressing ESC during splash cinematic, received an error: Login Failed.

I looked in the forums to check the server status, I couldn't find anything stating the servers were down right now.

Cuteneko
12-18-2014, 11:50 PM
I have the same error as stated in this picturehttp://puu.sh/dALiq/7850838877.png