PDA

View Full Version : Glyph broke



Lord Suzuki
12-20-2014, 08:01 PM
When i press play on Archeage Glyph freezes for about 1~2 seconds then nothing happens.
Here is a list of things i tried:

Uninstall and re-install glyph
Uninstall, delete left over files including Appdata content then re-installed

Uninstalled glyph and all games and re-installed
uninstalled glyph and all games and all files and re-installed
After un-installing the games i was unable to re-download them due to the same problem.
When i press update to install nothing happens same problem persist.

Edit: i also tried running as administrator

Lord Suzuki
12-20-2014, 10:05 PM
bump, ticket #141221-000615

Lord Suzuki
12-20-2014, 10:08 PM
Apparently Steam causes glyph to not work, look into this trion.

KirLto
12-22-2014, 12:50 PM
Im having the same problem here. How ever it did work for while yesterday after reinstalling AA. But then the problem came back today. Please Help.