PDA

View Full Version : I can not download the ArcheAge more! Error 1010 persists ...



Xoviz
12-20-2014, 10:41 PM
I can not download the ArcheAge more! Always appears the error 1010, 1034. I have looked all over the place and not found how to solve this problem... :mad: :( 7417

Xoviz
12-21-2014, 03:38 PM
I paid for the game and can not play! So it is very complicated! For God's sake, somebody help me on this issue!

Evilsix
12-21-2014, 03:43 PM
After spend a lot of time trouble shooting why I wasn't connecting properly with Trion, I finally figured out that its the DNS service I was using. I changed my network settings to use Google's public DNS and TA-freaking-DA its resolved. I can connect to the game, to Trion's website, and these forums finally load properly again.

Here are instructions, its pretty simple. http://www.isitdownrightnow.com/how-...windows-7.html If you are using the DNS from step 6 make sure to switch it to the DNS in step 7.

Xoviz
12-21-2014, 09:09 PM
After spend a lot of time trouble shooting why I wasn't connecting properly with Trion, I finally figured out that its the DNS service I was using. I changed my network settings to use Google's public DNS and TA-freaking-DA its resolved. I can connect to the game, to Trion's website, and these forums finally load properly again.

Here are instructions, its pretty simple. http://www.isitdownrightnow.com/how-...windows-7.html If you are using the DNS from step 6 make sure to switch it to the DNS in step 7.


only change the DNS to 8.8.8.8 and 8.8.4.4? :confused: