PDA

View Full Version : Change out of borderless windows before going back to live



Debi
02-20-2015, 07:16 PM
You can't get into the game with the new settings turned on, only on Test will it work.

Einar
02-20-2015, 07:20 PM
Thanks for the head up.

Amary
02-20-2015, 07:44 PM
Hey, thank you. :) Updating Known Issues in patch notes with this.

Hodorr
02-20-2015, 07:46 PM
Yeah. I have BLAA on live. Froze up and flickered. Had to disable Borderless in PTS.