PDA

View Full Version : Archeage making comp go to blue screen, anti virus is off.



Toph
07-17-2014, 02:13 PM
as topic states

Caiden
07-18-2014, 07:35 AM
Heyo,

I'm also having this issue. I've already sent in a detailed ticket to Support in hopes that they can address the issue in a hot fix, or reply with a resolution. There are others posting with the issue here; Archeage 1.2 Causing BSOD? (http://forums.archeagegame.com/showthread.php?16151-Archeage-1.2-causing-BSOD-.)

I'm fairly certain this isn't a hardware issue.

Toph
07-18-2014, 07:38 AM
Yea i was more then certian it isnt a hardware issue.