PDA

View Full Version : Upgrade from Silver to Archeum Error



Pj2506
07-18-2014, 03:19 AM
Hey there! How are you?

I have a question... one I need answered fairly urgently.
I love this game enough to invest more money in it. I want to upgrade my founder pack.
I have Silver as of this moment, and I would like to upgrade to Archeum. I cant.
More info:

I try and go to Glyph > Manage Games > ArcheAge > where it says (normally) Upgrade. It now says Download. I've already downloaded it, and cannot do anything to upgrade. I've tried work arounds, and they error. Images below:

https://dl-web.dropbox.com/get/Capture.PNG?_subject_uid=137843463&w=AABWe3fER6ggCmGQRpMG4hhk_zjNiLpou1eOe52wAqWAyA
- "Download" - not "Upgrade"

-=-
https://dl-web.dropbox.com/get/Capture1.PNG?_subject_uid=137843463&w=AADPY7gKYfyybDFRDRSFMnQmd-YsSCewqQ6Sy6NqQ1CCxQ
- After clicking right of "Download"... instead of saying Upgrade, not even a "Buy Now" button.
-=-
https://dl-web.dropbox.com/get/Photos/Capture2.PNG?_subject_uid=137843463&w=AABZYlfx81HwAtBJohfLgfgacSBTQEvX4V6u_1NViX3_8g
- Proof I've installed and bought Silver.

-=-
https://dl-web.dropbox.com/get/Photos/Capture3.PNG?_subject_uid=137843463&w=AABekJigwyr8UDcihtbzhPKJcscZHQ4nWenQXQMVW1QYeA
- After I go to archeagegame.com, sign in, and click to buy Archeum.

-=-
Anything more I need? Please post below.
I really need your help peoples of the ArcheAge forums.
Thankyou in advance!

-Pj

Pj2506
07-18-2014, 03:52 AM
Reserved for future notice.

Fasti
07-18-2014, 04:27 AM
Hey there!

Try the direct link to upgrade from Silver to Archeum (https://archeage.trionworlds.com/products/view-product?code=AA_ARCHEUM_UPGRADE_SILVER). If it doesn't work, let me know as soon as you can and we can work with you to get this fixed up.

Thanks!

Pj2506
07-18-2014, 03:01 PM
Hey there!

Try the direct link to upgrade from Silver to Archeum (https://archeage.trionworlds.com/products/view-product?code=AA_ARCHEUM_UPGRADE_SILVER). If it doesn't work, let me know as soon as you can and we can work with you to get this fixed up.

Thanks!

Thankyou so much. I hope this post may have helped others aswell. Works perfectly. Will be purchasing soon, it's around 7:30am here... haha. Sleepy eye'd and woke up to a pleasant suprise! Your team has been very helpful, and I thank you for staying true to people who've been signed up for years.
Congratulations on over 1,000,000 sign-ups! This creation and your team deserve to be #1.
You guys are awesome.

-Pj

Adamantite7414
07-20-2014, 08:20 PM
I'm also having this problem. I have Gold and would like to upgrade to Archeum. Any help would be greatly appreciated.

Pj2506
08-08-2014, 03:06 AM
Adamantite7414, Here you are. A direct link to the upgrade page (sorry for the late reply!!)

Here (https://archeage.trionworlds.com/products/view-product?code=AA_ARCHEUM_UPGRADE_GOLD)

Have fun!

-Pj