PDA

View Full Version : GM Fasti: Can't launch, cmd prompt popup, no splash/hshield/anything..



DevTracker
04-25-2015, 12:20 AM
Hey there Losian,Just to be sure, the other post describes the same issue you are experiencing, but it's not your specific information posted there, correct?Do you happen to have a screen shot of the command prompt from your machine? I am not sure yet what is causing the command prompt, but there could be an issue with InstallShield (a Windows component) or possibly HackShield (a game component).First up, just because I love a clean slate, do me a favor and restart your PC with minimal background tasks running (https://support.trionworlds.com/hc/en-us/articles/203364518-How-to-boot-system-into-clean-boot-state).Once it restarts, run a Windows Update (http://www.update.microsoft.com/windowsupdate/v6/thanks.aspx?ln=en&&thankspage=5), just to be sure you have all the latest components for your OS. What antivirus program(s) do you use? Try checking those for any available updates as well. With those updates done, try these Hackshield troubleshooting steps (https://support.trionworlds.com/hc/en-us/articles/204422847-HackShield-Troubleshooting).My hope is that this collection of steps will help you. If not, please make sure to submit a ticket (https://support.trionworlds.com/hc/en-us/articles/204400287-Contacting-Trion-Support) and attach your Hackshield logs, as described at the bottom of the Hackshield link.

Jump to post... (http://forums.archeagegame.com/showthread.php?t=181753&p=1643783&viewfull=1#post1643783)