PDA

View Full Version : Marketplace Update: Hop into Action with New Rabbit Mounts



Scapes
04-28-2015, 06:00 PM
http://www.trionworlds.com/archeage/wp-content/uploads/sites/6/2015/04/RabbitMount_blog_810x300.jpg (http://www.trionworlds.com/archeage/en/2015/04/28/marketplace-update-hop-into-action-with-new-rabbit-mounts)

The Marketplace has been updated!

New items available for Merit Badges have been added to the Marketplace. Merit Badges are earned through gameplay and the new achievement system. Items available for Merit Badges and Loyalty Tokens can be accessed through the new Award tab.

...

Read the full article on the website. (http://www.trionworlds.com/archeage/en/2015/04/28/marketplace-update-hop-into-action-with-new-rabbit-mounts)

Trixologist
04-28-2015, 08:57 PM
Got my bunny and love it to pieces however when I first opened the package and mounted her I was stuck on her! I couldn't dismiss her, use skills, rename her or put on her armor.

Relogging fixed the issue - just wanted to tell others if they have the same problem.

Best mount in the game :)

MonolithD
04-29-2015, 06:56 AM
How I felt after buying more credits....


https://www.youtube.com/watch?v=_IrQHeDcMi8

Dat rabbit tho <3

Dracallis
04-29-2015, 07:36 AM
Got my bunny and love it to pieces however when I first opened the package and mounted her I was stuck on her! I couldn't dismiss her, use skills, rename her or put on her armor.

Relogging fixed the issue - just wanted to tell others if they have the same problem.

Best mount in the game :)

That can happen with any mount. You can hop on it and find something to interact with like a tree or plant that makes you get off. The pet bar will come back and you can desummon it.

Dracallis
04-29-2015, 07:38 AM
I don't know if it is intended or not but the bunny mount has no strafe. If you try to strafe it runs full speed in that direction instead of side stepping like other mounts. It still backs up slowly like all mounts.