PDA

View Full Version : Patron Status Not showing on beta



xfirexdemon
07-31-2014, 07:02 PM
I have the 150$ founder pack and the patron bonus shows on the alpha server but the patron status will not show up on the beta server.

Thomanson
07-31-2014, 09:23 PM
If you have the access and the credits but the extremely gimped non-patron LP and no building.....join the club.

Gilgamesh
07-31-2014, 10:06 PM
http://forums.archeagegame.com/showthread.php?17216-ArcheAge-Beta-Known-Issues-(CBE2
Fourth question down

xfirexdemon
08-03-2014, 04:14 PM
I have my gems and access to the beta. Just no patron status.

Mahira
08-03-2014, 04:44 PM
Does not help for those of us who just bought the 50 dollar pack just for the bonus from patron status.

Lystra Dawn
08-04-2014, 12:45 PM
Please post this in the Game Bug Report section. This is for (TEXT) bug reports only.