PDA

View Full Version : Paid 150$ alpha can not access it alpha server_u_u



TeaTaster
08-06-2014, 10:04 PM
I wanted to try the game so I got the 50$. Loved it and paid extra 100$ to get the 150$ archeum pack. I can see by my credits everything is correct but I can't access alpha server what I really wanted? Do I have to do another download or somthing or they not running the same version? And help would be appreciated.

The Kegger
08-06-2014, 10:13 PM
You'll have to make a Alpha file probably and copy the beta into it or download the alpha client. Use the forums search to find out how to copy the files.

ProtosX
08-06-2014, 10:27 PM
"I can't access alpha server" u cant access alpha option on Glyph? or u can but ur having disconnections when server selection on alpha client?

You need to download the alpha client. Or do a copy of the beta client and make a alpha folder which i will not suggest for data reliability.

On your glyph client, you can see CBT Europe and NA, can u see alpha there? If yes then u have access to alpha, if not then please wait for ur account to be updated.

Fulmine
08-07-2014, 12:29 AM
For copy the game, i've done this like that :

1 - Switch realm to "Alpha"
2 - Install ArcheAge
3 - Close Glyph
4 - Copy the Beta folder into the alpha folder
5 - Play