PDA

View Full Version : Not sure wheather it's a bug or just a rendering issue for lower settings...



gh057
08-07-2014, 02:58 PM
When playing Archeage in Dx9 rather than Dx11, with certain graphics configurations I am showing mountains and certain other sprites (like certain armours and weapons as being entirely black.

Specs:
Win 7 64X
4gb Ram
GTx 550 Ti
>100gb HDD space
i3 3300 Mhz CPU

mipe1984
08-07-2014, 09:42 PM
i just have the entire enviorment that sometimes go haywire.. not sure why, but it seems like it is a bug that they are working on (i hope)

Nightingale
08-08-2014, 06:05 AM
it's global. believe its server side.