PDA

View Full Version : Broken housing plot?



Achemedies
09-18-2014, 07:44 AM
There is a housing plot in Two Crowns just across from Sundowne that doesn't seem to work and isn't accepting any housing plots, anyone know if it's broken? Or do I just need a much bigger mansion :cool:

Gobblepuff
09-18-2014, 08:14 AM
is it in the thatched farmhouse only area?

Achemedies
09-18-2014, 08:50 AM
It isn't really labeled anything at all, and no one has put anything on it (even though it's perfect prime real estate), which makes me think it's broken.

Gobblepuff
09-18-2014, 09:10 AM
you mgiht be overlapping with the border then

Achemedies
09-18-2014, 11:37 AM
Ran around the entire field, even plopping it down in the center of the bordered area, nadda, no error message no nothing.

Calim
09-18-2014, 12:29 PM
Probably wrong plot type yeah.

Achemedies
09-18-2014, 12:37 PM
Must be luxury housing only then if no one has touched it yet.

Gobblepuff
09-18-2014, 12:38 PM
There isn't a luxury housing only zone in Two Crowns... can we get some screenshots of the area?

Achemedies
09-18-2014, 12:46 PM
Sure will do when I log in tonight.

Beachy
09-21-2014, 08:48 AM
If its the unmarked one just north of the main road...its for medium/large housing only