PDA

View Full Version : Armor remodeling



Jagblade
09-21-2014, 03:51 AM
So supposedly you can remodel armor, but how is it done? So far every single armor item I've brought to the blacksmith for remodeling doesn't work. I get told it's "not an image item."

Tavi
09-22-2014, 08:01 AM
Blacksmith I believe

Jestunhi
09-22-2014, 08:03 AM
Fusion alembic from marketplace. Converts an item to an image item.

Jormie
09-22-2014, 08:05 AM
You use Fusion Alembics (and a metric ♥♥♥♥-ton of them) to customize your armor.

I keep hoping that Trion greatly reduces the number of Alembics needed per piece (like ONE per customization) because as it stands now I won't allow myself to utilize this game feature. =/

Jormie
09-22-2014, 08:06 AM
Oops, doublepost. >.<

Jagblade
09-22-2014, 07:30 PM
Thanks for the info folks!