PDA

View Full Version : Name display bug?



LS9
09-25-2014, 10:55 AM
Hey!

I don't know if this is a bug or not.
Can anyone tell me how to change the Names back to normal, that they
are not shown in those green/yellow rectangles?

http://www.directupload.net/file/d/3756/i56rasiw_jpg.htm

thanks

AreYouMadBro
09-25-2014, 11:09 AM
Ctrl + V switches health bar/name modes

GzGlare
09-25-2014, 11:38 AM
what if ctrl + v does not work? have this issue cant see any names after patch.. if some one can help would be really nice... cos now can't even find general merchant... :(

LS9
09-25-2014, 12:16 PM
Ctrl + V switches health bar/name modes

Thank you very much, sir