PDA

View Full Version : Failed to launch game (Error #1020)



Byranex
10-03-2014, 02:52 AM
Well. I have updated my game and my anti-virus program deleted the archeage.exe and I cant play now. I couldn't find any solutions for this error.

Where can I repair my game or where can i get the archeage.exe file?

Help!

JerbhenEU
10-03-2014, 03:14 AM
I have the same issue atm. I play with steam.

Byranex
10-03-2014, 03:33 AM
Please guys. Up.

plethora
10-03-2014, 03:35 AM
Im updating the game with the last patch u announced trion and im getting the error #1005, " unable to apply updates " ............. if u update and people getting this problems, i prefer not to update so i can play the game :)

Byranex
10-03-2014, 04:09 AM
Up*********

Byranex
10-03-2014, 05:11 AM
Please anyone!

Nothingtoseehere
10-03-2014, 05:21 AM
have u tried to google error 1020? there is a possible solution for it posted in glyph support center

Byranex
10-03-2014, 05:45 AM
okay i got the solution...by myself... if anyone got this problem change your history.txt file

version 206134

and update it again.

Vanaran
10-03-2014, 06:09 AM
Same problem everytime an update comes up... boring. :mad:

Koukos
10-03-2014, 09:04 AM
i changed the history.txt to 206134 and it says i have to redownload all the files!!!!!

necromerlin
03-08-2017, 02:20 AM
i used the version 314380 and it worked too. exept its 2gb in stead of 5gb.