PDA

View Full Version : ArcheAge CryAnimation Command Buffer Overflow crash



Ametenshi
10-03-2014, 03:29 AM
While flying through the game, I landed on a housing error and crashed with the following error:

"CryAnimation Command Buffer"

Attached is the screenshot. I've never seen the error until this morning.

GrimDeath
10-04-2014, 08:47 AM
Yes i'm getting this too now.

Kifix
10-26-2014, 01:51 PM
bump !
Got the same error, a lot more recently, dunno if its because of new nvidia drivers or because of last game patch, but its many times a day.
(win 7, geforce 760 latest drivers)