+ Reply to Thread
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 56

  Click here to go to the first Archeage Team post in this thread.   Thread: Anyone else having a problem logging in to account management?

  1. #41
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    19
    I don't have an authenticator and cant log into my account management page.

  2. #42
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Posts
    444
    Thanks for looking into this. I wanted to upgrade to archeum pack so the sooner the better :-D

  3. #43
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Arizona
    Posts
    5
    Same issue. Your account is currently unavailable. Please try again later. I use the Authenticator. I know you are working on it.

  4. #44
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    21
    Well Server should be up O_O why am i seeing offline mode ><

  5. #45
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    SP - Brazil
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by Scapes View Post
    Thanks for the rapid reply, we'll determine what's actually causing the problem.
    Is there any possibility that affect access to CB4?

  6. #46
    Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    NYC
    Posts
    38
    Any update? Still cant get into acct

  7. #47
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    SP - Brazil
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by Prufrock View Post
    Any update? Still cant get into acct
    I'm also expecting some response.

  8. #48
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    318
    My account is actually working again now.

    You all might wish to check yours as well.

    @Scapes any idea why it is displaying the wrong amount of credits for AA now though?

  9.   Click here to go to the next Archeage Team post in this thread.   #49
    Community Manager Scapes's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Auroria
    Posts
    4,527
    This issue should now be resolved. Tell me if this isn't the case for you.

  10.   This is the last Archeage Team post in this thread.   #50
    Community Manager Scapes's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Auroria
    Posts
    4,527
    Quote Originally Posted by Scion View Post
    @Scapes any idea why it is displaying the wrong amount of credits for AA now though?
    We've had intermittent display issues with Credits previously, this may be that. Is it showing the same in-game as well?

+ Reply to Thread
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3 4 5 6 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts