+ Reply to Thread
Page 3 of 20 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast
Results 21 to 30 of 193

  Click here to go to the first Archeage Team post in this thread.   Thread: Resolved - NA Login Issues - January 12 & 13

  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    118
    Quote Originally Posted by buskins View Post
    I assume the server recognises that we are in game even though we have the grey screen, hence the duplicate logins?
    yes , i hope , can try to log my free player for see if they gather labor

  2. #22
    Junior Member Jedorex's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    An igloo buried in snow. Canada
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by buskins View Post
    I assume the server recognises that we are in game even though we have the grey screen, hence the duplicate logins?
    I was thinking the same thing. Normally we don't get a duplicate login, unless it's actually talking with the game server in some way. I wonder whats doing this? the login server (to trion) seem's to be behaving normally . This is strange.

  3. #23
    Senior Member r3zs1ckn3ss's Avatar
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    358
    Same problem here. Guess you'll have to give us the new costume for free. lol. jk.........sorta
    Character Name: Damien, Atreyu

    Server: Thunderwing, Nui

    ♫♪.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.♫♪ (っ◕‿◕)っ

    If you want to make the world a better place, take a look at yourself, then make a change, hoooooo" - That one guy.

  4. #24

    gray screen problem

    I'm having the same gray screen issue preventing me from getting into the game.
    ArcheAge tips and guides: Foxfires' YouTube Channel

  5. #25
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    4
    the problem is solved ?

  6. #26
    We will be conducting a restart at 5:55 AM CST to address this issue. Thank you for your patience.
    Need help? Contact our Customer Support team here!

    Trion Worlds Support Center
    @TrionHelp
    facebook.com/TrionHelp

  7. #27
    Senior Member manastars's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    121
    I'm still getting the grey screen

  8. #28
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Tween Nashville, TN & Ft. Campbell, KY
    Posts
    3

    Cool While the game is down...

    Now is a good time for you all to run your windows and security software updates and reboot your PCs. I am sure some have you have not done so in months, like me! lol

    See you in-game...

    Kohanim
    Aranzeb NA
    Retribution EU

  9. #29
    Experiencing the same. I can reach character screen, but can't go any further. Sigh - after the many days of DDoS attacks - and now this ... *facepalm*. All the issues shifted my loyalty and brought me to a level of using AA as time consumption - not as a game play platform. Atm ... I am really indifferent if you make it work. I don't care, I just wanted to get in the report queue.

  10. #30
    No grey screen but it has been a long time since last few hours and now my friends & I still can't log in with the logging screen showing ' The game is unavailable right now. Check the Archeage website and forums for more information! '. We lost our valuable lordcoin packs/charcoal packs time&profit . FEELSBADMAN #2018. How long will it take u guys to fix it? Will we get compensation? Though we didn't get DDOS compensation, well, nvm, just haven't expected it.

+ Reply to Thread
Page 3 of 20 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts