+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Cannot log EU servers only NA

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    3

    Cannot log EU servers only NA

    as the past bugs last months I cannot log in EU servers,
    I have a black screen and game quit... sometime I got the message "god disconnect..."

    ping and tracert ok
    internet ok ...
    change ISP IP address .. same thing..
    I try to pass again the update ...

    Boring to have again this bug any known server issue ??

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Bratislava, Slovakia
    Posts
    4,572
    HI. If you use Windows firewall disable it. If its not possble add "awesomiumprocess.exe" in exception list.
    EU / Retribution / Haranya / <Bratrstvo> A hladame novych hracov...
    Austeran Judge / Member of the Crimson Watch / An ordinary cat / Curator of Museum
    As a species, we are capable of love, of wonder, of staggering feats of creativity and sensitivity. Yet at the highest, global level, these are not the sentiments which rule. Large scale human history can be seen, as much as anything else, as a series of titanic dramas with the single animating principle: we will ****ing kill you.

  3. #3
    I have Same Problem

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Posts
    3

    solved

    didnt do anything solved by itself after few hours

  5. #5
    Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    sisak
    Posts
    54
    so any real solution on this or we just wait "few hours"?
    its been almost 12 hours for me now and i can't get past the cry engine logo to server select....
    tried on 2 different computers with 4 different accounts but nothing....
    strangely i can log in on NA fine only EU seems.... bugged?.....
    anyone has any clue on whats up?
    Server: Shatigon
    Faction: West
    Guild: Titans
    IGN: Klis
    For several months earlier in my life I felt like I was a man, trapped in a woman's body.
    My nightmare ended suddenly one day... I was born.

  6. #6
    Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    sisak
    Posts
    54
    Quote Originally Posted by klis View Post
    so any real solution on this or we just wait "few hours"?
    its been almost 12 hours for me now and i can't get past the cry engine logo to server select....
    tried on 2 different computers with 4 different accounts but nothing....
    strangely i can log in on NA fine only EU seems.... bugged?.....
    anyone has any clue on whats up?
    for some reason worked now!
    no idea how and why but its working!
    guess you really need to only wait "few hours"....
    Server: Shatigon
    Faction: West
    Guild: Titans
    IGN: Klis
    For several months earlier in my life I felt like I was a man, trapped in a woman's body.
    My nightmare ended suddenly one day... I was born.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts