+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17

  Click here to go to the first Archeage Team post in this thread.   Thread: Missing patron on PTS1

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    112

    Missing patron on PTS1

    Despite having patron on the live servers I'm missing my patron on PTS 1. As a result I'm missing out on loyalty, limited to 2k labor and I can't pay taxes on my properties I just had to rebuild after the last restart of PTS.
    Something in this last up-date messed up the patronship. Please look into this before this also happens to the live servers.


    Characters: Dedyda, Sneakingdeath
    ________________________________
    [EU]Všktarna - Jakar
    former know as Navarchy
    The Royal Nuian Expeditionary Force

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    4
    I susede the same with my account, that live servers have my normal patron, in the PTS, figure as I have no employer, which is why I am losing loyalty, regeneration of work and everything that involves having a Patron

    my character on this server is Nanitas

    I hope that I solve it soon, since this happened to me in 2 opportunities in the live servers

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    1
    hello, the same thing happens to me and it's annoying, I lose all the benefits of being a patron and I can not do the tests that I deceo in this server
    please solve this error, as quickly as possible

    character; tumtumm

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    9
    me too, Egomatrix and Amellia i posted tickets with no response

  5. #5
    Senior Member Boop 1's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    179
    same here, no patron on pts.
    ~BOOP~
    Old Timers Guild
    Tahyang, Conviction, Kadum

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    12

    Angry Missing Patron

    I have 4 accts and only 1 still has patron on PTS, but all do on live. Want to fix this crap or want to lose all 4 patron accts. Your choice.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Mansfield UK
    Posts
    28
    5 patron accounts on live between my wife and I, some now have the patron issue corrected on Test but some don't so maybe they are working through them manually? Would be nice if they let us know though.

  8.   Click here to go to the next Archeage Team post in this thread.   #8
    ArcheAge Producer Tinen's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    243
    The current issue with patron on PTS is related to the issue with the marketplace not being available, and we are currently working on this. It will be back up as soon as possible.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    112
    ty for adressing the issue and giving us this feedback. I just hope you fix the problem before all of our properties expire ^^. Also hope it gave you tech-guys some info on where it went wrong so we don't have these issue's on the live server.

    Good to have a 'test' server I presume
    ________________________________
    [EU]Všktarna - Jakar
    former know as Navarchy
    The Royal Nuian Expeditionary Force

  10. #10
    Member wileykit's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Solzreed
    Posts
    62
    Our instance is also not available to test we get dc every time ty Phoenixx of Rebellion

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts