+ Reply to Thread
Page 1 of 75 1 2 3 11 51 ... LastLast
Results 1 to 10 of 748

Thread: ArcheAge Founder's Packs Now Available!

  1. #1
    Community Manager Scapes's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Auroria
    Posts
    4,527

    ArcheAge Founder's Packs Now Available!


    Calling all adventurers, explorers, warriors, and artisans! ArcheAge Founder's Packs have arrived with Beta access, Patron bonuses, gliders, Head Start perks, in-game Credits, and more.

    Preview all three Founder's Packs and secure your spot in our upcoming Beta, or join Alpha right now as an Archeum founder and lead the way into the grand adventure that awaits!

    Read the full article on the website.

  2. #2
    Bought the $150 pack (186 for me ;__; ).

    I couldnt contain myself!


  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    1
    Im European, our packs are more expensive, but if you make a new trion account and state that you are living in the US, the highest tier pack is 150$ instead of 180+
    My question: will you be able to create a character on the EU server(s) once the release goes live or will you be forced to play on US?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    508
    Ridiculously overpriced, pathetic money grab.
    Looking to build a PC For Archeage?: http://forums.archeagegame.com/showt...C-for-Archeage

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    United States
    Posts
    493
    Time to play alpha.

    Also Scapes. If we already have Alpha Access and buy the $150 Founder Pack can we get an Alpha referral key to give to someone else since we already have alpha?

  6. #6
    So pumped for alpha just spent 150

  7. #7
    I have so many questions! I'm exited though!

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    New Jersey
    Posts
    4
    dat money~~~
    Wanderer Gaming
    Aim the direction of Home.
    Our official website: http://wanderergaming.wix.com/wanderergaming/

  9. #9
    Anyone else getting the error "unable to complete your purchase, try again later" when attempting to buy the Archeum?

    Please tell me they're not sold out already.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    United States
    Posts
    493
    Quote Originally Posted by Carde View Post
    Anyone else getting the error "unable to complete your purchase, try again later" when attempting to buy the Archeum?

    Please tell me they're not sold out already.
    Check your credit card information. Same thing happened to me.

+ Reply to Thread
Page 1 of 75 1 2 3 11 51 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts