+ Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10

Thread: After update, game doesn't load after the Crytek Symbol

  1. #1

    After update, game doesn't load after the Crytek Symbol

    Anyone else have the issue indicated in the title. This occurred on 15-May-2014. The game shows all the intro video, then during character selection it crashes, no error.

  2. #2
    Member
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Southern California
    Posts
    78
    Having same issue here, anyone know whats happening?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1
    same here!

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    15
    hey

    http://forums.archeagegame.com/showt...-screen./page3

    Just the update, server will be down for 4 hours, that s probably why the game is crashing

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    K D S
    Posts
    713
    maintenance, go read the alpha forum please?

  6. #6

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1
    Same problem here... Hope it's just because there's maintenance.

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    28
    still not loaded...

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    28
    anything i can do to fix this??
    thx guys

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    28
    no gm answer?

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts