+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 61

  Click here to go to the first Archeage Team post in this thread.   Thread: [COMPLETE] Archeage EU Maintenance - 1AM UTC - April 30th

  1.   Click here to go to the next Archeage Team post in this thread.   #1
    Community Manager
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Berlin
    Posts
    741

    [COMPLETE] Archeage EU Maintenance - 1AM UTC - April 30th

    Greetings,

    The EU servers will be taken offline for maintenance at 1AM UTC on 30th of April to tackle the stability issues.

    The expected downtime is about 2 hours.

    As it is a hardware maintenance, there is no patch to download.

    ~The ArcheAge Team

  2. #2

  3. #3
    I understand if it's essential but these frequent maintenances still suck

  4. #4
    I hope my "endless" arrows are fired more than once per second after this.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    27
    Disgraced Nuian
    Filthy Pirate
    We Don't Care
    SkullKnight---Revenant
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCqd...EPeu8ghKnqAYmA

  6.   Click here to go to the next Archeage Team post in this thread.   #6
    ArcheAge Producer Tinen's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    250
    EU is open for players once again!

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    22
    I can't seem to log in after the maintenance, getting Authentication failed..

    EDIT:Also it seems to be only on Steam that I can't log in.
    Dizzykitten [Daggerspell]
    EU Kyprosa, Pirate.

    Kirawr [Primeval]
    EU Kyprosa, East.
    Yarr!

  8. #8

    EU Loggin Server

    It didn't work !!

  9. #9
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Posts
    2
    Game closes automatically after the cinematic intro after launching from the glyph client. Is there a fix i am unaware for this problem ?
    This problem appeared after this maintenance.

    Thank you.

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    417
    Same problem NA Serevrs working though!

+ Reply to Thread
Page 1 of 7 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts